11 de febrer del 2017

Raquetes a la Vall d'Ensagents

Amb moltes ganes de trepitjar neu, decidim anar a Andorra, concretament a la Vall d'Ensagents, per fer una ruta amb raquetes que ens portarà als estanys del mateix nom.


Per arribar a l'inici de la ruta, a la població d'Encamp per la CG-2 direcció a Canillo cal tombar a mà dreta a l'alçada del Funicamp i agafar la CS-220 que ens portarà cap als Cortals d'Encamp, on deixarem el cotxe una mica més amunt del quilòmetre 6. 

L'excursió que seguirem de seguida agafa alçada, trobant-nos amb forts pendents tot just començar i que ens faran gaudir de la caminada entre els arbres. 


En un cert punt, aproximadament quan portarem uns 1,8 km i 340 metres de desnivell +, el camí es bifurca i nosaltres seguim a mà dreta direcció al refugi d'Ensagents (2420 m). Al sender hi trobem uns trams una mica estrets que ens faran anar en compte, tot passant pel costat de parets gelades on hi havia alguna que altra estalactita.


Un cop al refugi, ja queda poc per arribar als estanys d'Ensagents, que enlloc d'anar-hi directament i fer el desnivell de cop preferim anar a buscar un coll proper que ens farà la pujada més amena. Un estany el travessem literalment pel mig i acabem de completar la volta circular i  iniciar la tornada cap al cotxe. 


El link al track gps de la ruta, és el següent: Raquetes Vall Ensagents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada