1 d’abril del 2012

Estret del Mu

Aprofitem el matí per fer una excursió propera, seguint un trosset del riu Segre, en la part corresponent al congost del Mu i l'aiguabarreig del Segre. 

Aproximació: Carretera de Balaguer a Tremp (C13), un parell de km després de Camarasa (i just abans de creuar el riu per un pont) surt una pista a mà dreta, que porta fins a la presa de Camarasa (no confondre-la amb la presa del pantà!), on podem aparcar.

L'itinerari no és circular i, en uns 6,5 km de molt poc desnivell, ens porta des la presa fins al poble d'Alòs de Balaguer. Només començar ja ens trobem les passarel·les i el pont penjat. 




La llàstima és que les passarel·les de seguida s'acaben i, com que te n'esperes més, l'excursió sembla perdre l'alicient. Però resseguint l'estret per la vora també es gaudeix de bons paisatges.


Hi ha un moment que es deixa enrere l'estret i se segueix vorejant el riu per una pista una mica avorrida fins a Alòs de Balaguer.


Nota: En cas que de no voler arribar fins al poble, es pot girar cua just on comença la pista, estalviant uns 3km per sentit (o començar-la des d'aquest punt però venint amb cotxe des d'Alòs).

La tornada és pel mateix camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada