30 d’abril del 2011

Castells de la Segarra en BTT

Decidim fer una activitat diferent a les que fem habitualment, almenys conjuntament: aquest cop agafem les bicis per fer una ruta circular per la comarca de la Segarra i al mateix temps poder admirar alguns castells que es troben a la zona.


L'inici de la ruta per nosaltres ha estat Florejacs, poc després hem passat pel Castell de les Sitges i d'allí ens hem diritgit ja cap a Guissona.


De Guissona anem direcció a Cervera passant per petits pobles com el Llor, el Castell de Castellmeià, Malgrat i Castellnou d'Oluges.


Un cop a Cervera fem una parada llarga per dinar i reposar les cames! Ja descansats, seguim cap a La Cardosa i cap a veure el Castell de Montcortès.


A partir d'aquí, nemfent cap a l'Aranyó, Hostafrancs  (OJO! que el nou canal Segarra Garrigues ens farà fer unes filigranes rares!),  Sisteró i les Pallagues, per acabar arribant de nou a Florejacs.

El track del recorregut es troba a: Castells de la Segarra en BTT

3 comentaris:

  1. Eiii!!! K xulo! El Cubi i jo també vam fer una ruta de castells per la Segarra, vam estar en el castell de Florejachs, i en dos més, k no recordo :P . Molt xulo tot allò, a més havia acabat de nevar i, veure la immensitat de les planes de Lleida blanques... no té preu!

    Vero

    ResponElimina
  2. Son un tou de km pero el recorregut m'agrada, tinc que tornar-me a ficar en forma amb la bici.
    Neu fent

    ResponElimina
  3. Bones Ramon! ja saps que nosaltres sempre nemfent alguna cosa. Sempre que et vulguis apuntar només cal que ens ho diguis!
    Salut!

    ResponElimina